Contacteaza-ma

Daca ai nevoie de recomandari sau vrei sa faci programare pentru o sesiune de coaching 1:1 gasesti in pagina aceasta modurile in care ma poti contacta. Iti raspund cu drag!

Whatsapp 24x7

in curand

Scrie-mi

contact@yogapentrufata.ro

Locatie

Bucuresti, Romania

Trimite-mi un mesaj

Intrebari si raspunsuri frecvente

Poti sa faci yoga pentru fata indiferent de varsta, atat timp cat iti permite conditia medicala, adica atat timp cat nu ai interdictie pentru masaj cu care yoga pentru fata se combina adesea.

Functioneaza atata timp cat exista muschi sub piele si iti faci exercitiile conform recomandarilor primite.

Unele rezultate pot fi vizibile imediat, dar de regula cele mai multe rezultate se pot vedea dupa trei saptamani. Dar cred ca intelegi ca, asemanator cu modelarea corpului minunea nu se petrece intr-o zi. Asa ca este importanta sa lucrezi consecvent si cu rabdare. Evident, conteaza si:

* Cantitatea zilnica de apa băuta, pentru ca organismul „fură” apa din piele daca nu este suficientă.

* Vârstă și metabolism.

* Elasticitatea pielii.

* Dieta și stil de viață.

* Regularitatea exercițiilor, numărul de repetări și intensitate.

* Gesturile zilnice care te sabotează, cum ar fi de exemplu poziția de somn, mestecatul pe o singură parte.

Pentru ca este important sa le variezi. Altfel, muschii raspund din ce in ce mai bine la ele si efectul lor transformator scade. In plus, este important sa variezi exercitiile de flexibilitate cu cele de volum. De asemenea, se poate intampla foarte usor sa gresesti si sa ai nevoie sa corectezi anumite practici.

Yoga pentru fata nu are ea insasi restrictii importante. Miscarile sunt naturale, iar daca medicii nu iti recomanda in mod specific sa eviti sa mesteci, sa zambesti, sa iti umplii obrajii cu aer, sa ridici barbia si altele asemanatoare – poti sa te simti libera sa o practici.

Totusi, daca te stii cu un istoric medical care iti ridica semne de intrebare, singura persoana care iti poate raspunde este medical tau curant.

Nu trebuie sa uiti insa ca yoga pentru fata se asociaza adesea cu masajul si ca exista afectiuni in care acesta este chiar contraindicat: acnee, rani pe fata, anumite boli de sange, neoplasm, anumite tulburari psihice si altele.

De aceea este bine sa te informezi, atunci cand exista motive serioase, inainte sa incepi orice actiune. Si asta pentru ca yoga pentru fata se inscrie in obiceiurile zilnice si este un parcurs de durata, iar ceea ce faci ritmic, constant, perseverent este ceea ce conteaza intotdeauna.