Daca pielea ar vorbi...

Daca pielea ar vorbi…

Daca pielea ar vorbi…

Asa cum scoarta este invelisul copacului, tot asa pielea este invelisul corpului. Ea are diferite texturi si se prezinta diferit dupa cum isi indeplineste rolului ei de protectie. Astfel, pielea de pe talpa este diferita de cea de pe corp. Iar cea de pe corp difera si ea de cea de pe palme, de pe fata, de pe buze.

Ea este ca un panou de afisaj care iti ofera indicii despre situatiile emotinale nerezolvate din interior.

Cum ar fi daca pielea ar vorbi?

De fapt – cum iti „vorbeste” si cum poti sa iti intelegi pielea?

Daca pielea prezinta anumite semne particulare este posibil ca persoana sa acorde prea mare credit parerii celorlalti. De exemplu sa ii pese prea mult de ceea ce spun altii.

Propria nesiguranta, teama de a fi respins sau ranit pot conduce la dezvoltarea unei boli de piele. In consecinta boala de piele poate sa actioneze ca o bariera naturala.

Uneori emotiile interioare pot fi in conflict. De exemplu, poate ca vrei din tot sufletul sa faci parte dintr-un grup, fie ca vorbim despre familie sau colegii de birou. Cum in interiorul tau nu te apreciezi – de fapt nu te vezi capabil sa o faci cu toata inima. Asa ca subconstientul tau iti „fabrica” un motiv, o julitura, o inrosire excesiva a pielii, etc. Ceea ce devine in ochii tai un motiv perfect plauzibil sa ramai la distanta. Si asta doar de teama de a nu fi respins.

Pielea fiind moale si flexibila se aseamana cu energia mentala. Ea poate sa indice nesiguranta, incertitudine sau chiar grijile tale cele mai profunde.

Poate sa te surprinda asta – dar nimic nu pare sa fie intamplator in viata. Asta daca iti dai timp si interes ca sa afli motivele din spatele evenimentelor. Sa zicem ca „accidental” cineva a capatat o arsura (Doamne fereste! – nu doresc asa ceva)…

ser cu acid hialuronic 6%
CLICK aici pentru mai multe detalii.

 

Cum sa iti intelegi pielea?

Sa zicem ca este o arsura superficiala, de suprafata si este afectata doar epiderma. Asta poate face referire la o situatie in care te-ai aflat si care a presupus o separare dificila. Nu te gandi doar la lucruri tragice. Poate ca o persoana draga a ales sa isi schimbe domiciliul in alt oras sau alta tara. Poate ca ai vandut apartamentul in care te-ai simtit fericita sau poate masina…

Dar daca este afectat urmatorul strat al pielii, adica derma? Aminteste-ti de un eveniment pe care tu nu l-ai vazut cu ochi buni. Sau poate ca nu l-ai considerat potrivit pentru tine sau pentru cineva drag tie. Unul pentru care „ai avut un dinte impotriva”! Atunci sa stii ca nici subconstientul tau nu l-a uitat, nu l-a eliberat, nu i-a dat drumul sa plece. Si doar iti aminteste astfel…

Iar daca este afectat urmatorul start al pielii, acela care este si mai profund…Ei bine, acela care se afla in vecinatatea oaselor, adica hipoderma – este un semn care se adreseaza autoperceptiei tale. El indica chiar scaderea respectului fata de sine. De foarte multe ori, acest gen de persoana considera ca „nu merita sa” aiba fericire sau sa fie fericita. Sau nu merita sa se bucure de sine in vreun fel anume. Iar asta alimenteaza continuu „focul negativitatii”. Si este necesar un interval de timp semnificativ si o participare constanta ca persoana sa isi schimbe propria perceptie.

Daca pielea ar vorbi…

 

fiole antirid cu retinol
CLICK aici pentru mai multe detalii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *