yoga pentru fata si graba

Yoga pentru fata nu are legatura cu graba

Yoga pentru fata nu are nicio legatura cu graba. Graba nu este specifica relaxarii, ci din contra.

Da, yoga pentru fata este pentru persoane ocupate si se poate face din mers. Dar nu iti recomand sa o inveti din mers, cum nu iti recomand nici sa lucrezi in viteza. Atunci cand lucrezi repede muschii fetei sunt solicitati foarte putin. Dar se mai intampla inca un lucru foarte important pe care este bine sa il cunosti.

Modul rapid de lucru priveaza musculatura fetei de timpul de odihna firesc. Ca urmare a acestui lucru, in loc sa oferi muschiului tau perioada de relaxare, tu de fapt cresti stresul muscular.

De fapt astfel cumulezi stresul mental cu cel muscular si asta va duce la accentuarea ridurilor. Acesta este stresul de performanta, iar daca tu nu te pregatesti pentru Olimpiada Obrajilor Bombati sau a Fruntii Netede… Te rog sa nu te angajezi in aceasta cursa infernala si sa nu te suprasoliciti pentru rezultate.

Pe masura ce faci exercitiile, vei observa ca iti va fi din ce in ce mai usor sa cresti numarul lor. Asa este bine si normal – pentru ca muschii se obisnuiesc, se educa. Dar obiectivul nu este sa realizezi numere din ce in ce mai mari, ci sa iti tonifici muschii fetei.

Asa ca urmareste cu atentie tendintele tale si variaza mereu exercitiile:. In ce fel? Ca numar de repetari, intensitate, durata, pozitie a mainilor pe fata.

Yoga pentru fata nu are legatura cu graba, ci cu relaxarea

Ei bine – daca stii ca nu ai timp de yoga pentru fata mai bine nu incepi!

Sunt cat se poate de serioasa cand spun asta. Pentru ca daca incepi si te lasi – nu vei observa un mare progres.

Daca incepi si lucrezi in graba, ca sa scapi, nici asa nu este bine. Pentru ca atunci cu siguranta mintea ta este angrenata in alte planuri, iar atentia ta este dispersata.

Ba mai mult, este posibil sa fii atat de absorbita de ganduri incat sa fii tensionata si sa lucrezi automat. Ceea ce nu este bine deloc.

Si de obicei atunci si muschii tai sunt tensionati, inclusiv cei ai fetei, asa incat lucrezi cu ei intimp ce se opun relaxarii. Se creeaza un fel de conflict in care tensiunea musculara castiga.

Asa ca decat sa lucrezi yoga pentru fata repede si tensionat – mai bine nu lucrezi deloc.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *