pielea si sentimentele

Cum expima pielea fidel sentimentele tale

Pielea exprima fidel sentimentele tale. Esti de acord cu ideea ca exista afectiuni care se declanseaza „pe fond nervos”? Daca da, inseamna ca esti de acord ca emotiile si sentimentele pot declansa boli sau pot aduce sanatate.

Asa se face ca pielea devine „rosie de furie”. Sau palida cand „iti fuge sangele din obraji” daca esti surprins, socat sau ai o emotie puternica. Sau poti fi „negru de suparare” si asta chiar sa se reflecte pe piele.

In ce fel pielea exprima fidel sentimentele?

Dupa aer, apa este al doilea cel mai important element al vietii. Pielea uscata nu este doar un semn pentru lipsa de hidratare. De exemplu, ea poate arata ca relatiile tale sunt aride, ca blochezi in interesul tau relatiile cu ceilalti.

Pielea umeda arata emotiile care ies la suprafata. Iar pielea descuamata arata atasamentul fata de vechile tipare mentale.

Cosurile arata ca „mocnesc in interior ganduri neexprimate referitoare la relatiile tale. Cu alte cuvinte acele lucruri pe care eviti sa le comunici celorlalti.

Daca exista semne de inflamatie – ar fi bine sa iti stapanesti iritarea sau enervarea. Dar oare chiar este necesara, iti este de folos la ceva?

Daca ai pielea grasa insemna ca tii prea multe emotii in tine. Asta arata ca si cum ai vrea sa te invelesti intr-un strat de grasime ca sa te izolezi de ceilalti. Cel mai bine ar fi sa le mai eliberezi din cand in cand, sa te relaxezi si sa te echilibrezi.

Zgarieturile, juliturile, arata ca te simti „pradat” in interior. Poate ai impresia ca nu ocupi destul loc si ar fi bine sa iti fixezi limitele si sa te faci respectat.

Daca ai mancarimi pe piele asta arata ca ai ganduri iritante care ies la suprafata si cer atentie.

Daca pielea este hipersensibila, este posibil sa fugi de anumite situatii fie fizic, fie moral sau afectiv. Pentru ca pielea sa fie luminoasa si mai subtire, trebuie sa privesti cu calm frustrarile pe care le ai.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *